Grundkurs

–  En veckas intensiv utbildning eller två till fyra helger.

IMG_5175 bild

Vedic Art Grund är en metod som grundar sig på 17 principer för livet och konsten.

Principerna väcker upp själva lusten att skapa och livets inneboende resurser att göra det möjligt /förverkliga det/ dvs få det att hända.

Det finns redan inom dig. Principerna påminner dig helt enkelt om din inneboende kunskap. Den som är bevarad djupt inne i dig själv. Mycket nära det som snuddar vid ditt hjärta och din själ.

Vedic Art är en bärare av gammal tradition, där det berättas om naturens lagar eller koder för  att skapa, kombinerad med övningar från klassisk konstutbildning

En resa till din livsuppgift, ett exklusivt möte med dig själv, såväl som en resa i konsten att måla. En utmaning att uppleva och erfara allt på ditt eget sätt.

Måleriet kommer med lätthet utan bedömning, kommentarer eller kritik från andra, enbart tystnaden levererar svaren du behöver.

Vi använder akrylfärg, pennor, papper, något att måla i olika storlekar. Såsom canvas, tapet, trä, papp…något att måla med, penslar, palettknivar, händer,trasor, svampar…..eller vad du har hemma. Gör det enkelt och njut av resan….

Läraren är på plats för att stödja och inspirera dig. Utan kritik eller kommentarer.

Välkommen till den fria konstskolan, Vedic Art International

 

”Måla bortom illusionen” / Gaila