Harmoni & Balans

P1050301 P1050301P1050301

 Utforska hur du kan balansera din egen energi på sju olika nivåer av medvetenhet. 

Retreatet  introducerar dig till olika metoder att skapa balans och harmoni i kroppens energisystem. En riktig Kick Start för kropp och själ !

Varje dag upplever vi och utforskar ett av de olika nivåerna

Vi provar hur  påverkar oss och dyker in i förståelsen för hur våra tankars och våra sinnens fokusering kan transformera och balansera vår energi. 

Fridfull, kärleksfull, atmosfär och omgivning.

I Harmoni & Balans har vi fokus på att hitta balans i vardagen, förstå de olika stegen för välmående och inre harmoni genom regnbågens färger och de nivåer i vårt medvetande som är kopplade till teorier om Chakra.  Det blir en rik palett av möjligheter att prova och utforska själv.

Exempel är texter, poesi, Eteriska oljor, Bachdroppar, Hälso-shots, yoga och qigong-inspirerade övningar, kristaller, färger, ljus, örter, eteriska oljor. Enkla övningar för våra fysiska, eteriska, känslomässiga, mentala, astrala, kausala och kosmiska kroppar.

Under retreaten har du möjlighet att skapa ett eget litet kompendiet att ta med hem.

Det blir inplanerade Morgonaktiviteter, kvällsmeditationer och tid för kreativa uttryck däremellan. Du väljer själv vad som intresserar dig av det breda utbud av prova på-uppgifter som finns.

Du får möjlighet att arbeta kreativt med med olika metoder i regnbågens färger, en färgkod för varje dag. Du får en bred palett med möjligheter att uppleva hur varje chakra är uppbyggt, hur en färgkod kan fungera, vilka övningar som kan försätta oss i balans och harmoni. En ständigt pågående inre resa i Livskunskap.

Du behöver ha med kläder i regnbågens färger, en pärm, öppet sinne, sax, ytterkläder efter väder, varm tröja och strumpor, yoga matta eller liggunderlag och det kan vara bra att ha en varm filt.

Dat: 11-18 juni

Tid: månd kl 10.00 – sönd kl 15.00

Kostnad 3.900:-  plus boende och mat. Du ansvarar själv för att ordna med boende och resan.

Plats: Bestäms senare, aktuella platser är Lysekil, Öland, Göteborg, Halland

Varmt välkommen med din intresseanmälan / Gaila