eat & retreat/ svenska

img_1990 img_1906 img_1915

VI GÖR DET TILLSAMMANS ! !

Teamwork  och tillagning av god hälsosam mat. Vi använder vår kunskap om chakra för att vitalisera hela systemet.

Med regnbågens färger tillsätter vi näring för kroppens inre körtlar. Kopplar ihop kropp och själ i perfekt förening. Använder alla sinnen vi känner till och dem som kan vara nya, lukt, smak, syn, känsel, hörsel, intuition och medvetenhet.

Dagar fyllda med god mat, meditation, promenader och vandringar i de vackraste och mest hjärtöppnande omgivningarna. Simmar i havet, spenderar timmar i skogen, gående meditationer på specifika områden inom olika världsarv och liknande miljö. Vackra och fridfulla ”heliga” platser.

Bara för att vi älskar livet !!

Eat & Retreat

Här har vi fokus på mat och näring, för kropp och själ. I relation till chakra, inre körtlar, regnbågens färger och naturens läkande förmåga. Lättare föredrag om kost och näring sedan vistas vi i natursköna omgivningar och lagar mat tillsammans. En färg för varje dag.

Vi har hälsorådgivare i vårt team som håller enklare föredrag om näring och anlitar proffs, ört- och näringsterapeuter, glada amatörer eller kreativa inspiratörer som inspirerar vid matlagningen. Vi känner till de områden vi vistas i tillsammans och är alltid öppna för att hitta nya vägar i vår sköna natur.

Retreat och mat är uppbyggda på färg. Maten är till största delen vegetarisk och vi har i dagsläget mycket liten möjlighet att tillfredsställa speciella behov, eller ta hänsyn till allergier.Frukt och  grönsaker, är basingredienser. Vi har en ambition att använda laktosfritt, undvika gluten och i viss mån även mejerivaror. Ingen alkohol eller kaffe serveras. Bara örttéer.

Du behöver vara i form för att vandra, bada, promenera, dansa under lättare former, då vi utforskar oss själva i förhållande till naturen på olika sätt. Vill du går det såklart att hoppa över och bara vara.

Dat: kommer senare

Tid: månd kl 10.00 – sönd kl 15.00

Kostnad 3.900:-  plus boende och matkostnader.

Plats: Bestäms senare, aktuella platser är Lysekil, Öland, Göteborg, Halland

Du behöver ha med kläder i regnbågens färger, penna och anteckningsbok.

3fa32846-a202-4114-8aa0-5fe683232a72 85124124-e238-4a08-b41b-618bc030470f